Uitnodiging finale driebanden 2de klasse

Uitnodiging finale driebanden 2de klasse Sociëteit De Harmonie Winschoten

Aan deelnemers en arbiters, maar ook toeschouwers zijn van harte welkom.

Betreft: Finale driebanden klein 2-de klasse

Datum: 2-10-2019, lokaliteit bevindt zich op Burgemeester Schönfeldsingel 37a te Winschoten.

Beste biljartvrienden,

Namens de biljartvereniging de Harmonie nodigen wij u uit om op zaterdag 12 oktober 2019 en zondag 13 oktober om 9.50 uur aanwezig te zijn. Aanvang wedstrijden 10.00 uur.

Deelnemers zijn:
1 Geiko Reder
2 Henk Hoek
3 Ad Blaauw
4 Rob Elzenaar
5 Willem Weerd
6 Rob Zwerver
7 Jacob Hofstra
8 Sietse Hamersma

Arbiters zijn:
P. Oosterhuis
W.Bakker
J. Lanting
A. v.d. Veen
A. Deekens
H. Hofman

Wij verzoeken u beleefd uw deelname te bevestigen aan de wedstrijdleider de heer T. Mellema.
Telefoon: 0597-532991 of 06-81195676 of per email: tmellema@ziggo.nl.

De kampioenmedaille zal worden uitgereikt door de vereniging Harmonie.

Namens de biljartvereniging de Harmonie u allen een sportieve en succesvol toernooi toegewenst.

De secretaris,
B. Komdeur

Update Coronamaatregelen: Sociëteit De Harmonie blijft dicht! - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Update Coronamaatregelen: Sociëteit De Harmonie blijft dicht!

DEN HAAG - Het kabinet schaaft een aantal aangekondigde coronamaatregelen voor 1 juni bij, blijkt uit de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge. Dit zijn de aangekondigde aangepaste ma... lees verder »

De eerstvolgende bestuursvergadering is op 9 juni 2020. Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan ook via de website. Klik daarvoor op de volgende lin... lees verder »