Verbeter jezelf met klaverjassen

Kijk op Klaverjassen op PC en download M-Klaver

Als je het klaverjasspel M-Klaver downloadt, kunt je meteen aan de slag.
Geniet op de computer van het oer-Hollandse klaverjas! De vele opties, de mooie vormgeving en de eenvoudige bediening maken dat je optimaal gaat genieten van het klaverjassen op de computer.

Zowel Rotterdams als Amsterdams klaverjassen is mogelijk. Op onze klaverjasclub kaarten wij Amsterdams.

Veel plezier met klaverjassen en word een kampioen...!

Meer informatie op: https://www.klaverjassen-op-de-pc.nl/

Openingstijden bijzondere Decemberdagen - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Openingstijden bijzondere Decemberdagen