Verbeter jezelf met klaverjassen

Kijk op Klaverjassen op PC en download M-Klaver

Als je het klaverjasspel M-Klaver downloadt, kunt je meteen aan de slag.
Geniet op de computer van het oer-Hollandse klaverjas! De vele opties, de mooie vormgeving en de eenvoudige bediening maken dat je optimaal gaat genieten van het klaverjassen op de computer.

Zowel Rotterdams als Amsterdams klaverjassen is mogelijk. Op onze klaverjasclub kaarten wij Amsterdams.

Veel plezier met klaverjassen en word een kampioen...!

Jeugd en biljart - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Jeugd en biljart

Het is 2 januari 2020. De dag dat één der bestuursleden van Sociëteit De Harmonie het voortouw neemt om de jeugd, al lerend en begeleidend, te betrekken bij de biljartsport Na enig moment van opbo... lees verder »