Nieuwsberichten en updates

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ook de mededelingen voor onze leden.

Bestuurslid

Er is een vacature als bestuurslid. Derk Boltjes heeft al weer even geleden aangegeven om gezondheidsredenen zo snel mogelijk te willen stoppen.
De functies van voorzitter, secretaris en penningmeester zijn vervuld. We zijn dus op zoek naar een aanvullend bestuurslid.
Wie er meer van wil weten: neem contact op met één van de bestuursleden

Camera in de biljartzaal - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Camera in de biljartzaal

Sinds kort is er achter in de zaal een camera geïnstalleerd. Deze camera wordt uitsluitend gebruikt voor de controle van het aan en uitzetten van de ... lees verder »

Huismeester: noodkreet - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Huismeester: noodkreet

De Sociëteit is al enige tijd op zoek naar een nieuwe huismeester. Die zoektocht is al een tijd gaande, maar toe nu toe met beperkt succes. Dankzij d... lees verder »

Bestuursvergadering

Maandag 19 februari om 19.00 uur vergadert het bestuur. Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan oo... lees verder »

Winterlessen 2018 - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Winterlessen 2018

Ook in 2018 zijn de winterlessen weer van start gegaan onder de bezielende biljartleiding van Tjapko Mellema en Bert Komdeur. Na een tiental lessen z... lees verder »

Nieuwe website Sociëteit De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Nieuwe website Sociëteit De Harmonie

Een frisse start van het nieuwe jaar. Goed werk heeft tijd nodig. Achter de schermen wordt dagenlang en wellicht wekenlang nog hard gewerkt aan een fr... lees verder »

Het vervangen van een pomerans - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Het vervangen van een pomerans

... lees verder »

Vrijetijdsbesteding Nederlanders - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Vrijetijdsbesteding Nederlanders

Hoe Nederlanders hun vrije tijd benutten is voor marketingafdelingen essentiële informatie. De mogelijkheden, beperkingen en interesses van consument... lees verder »

Hoe krijt je de pomerans - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Hoe krijt je de pomerans

... lees verder »

Camera in de biljartzaal - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Camera in de biljartzaal

Sinds kort is er achter in de zaal een camera geïnstalleerd. Deze camera wordt uitsluitend gebruikt voor de controle van het aan en uitzetten van de biljarts 5,6,7,8,9 en 10. Er was wat onzekerheid o... lees verder »

Huismeester: noodkreet - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Huismeester: noodkreet

De Sociëteit is al enige tijd op zoek naar een nieuwe huismeester. Die zoektocht is al een tijd gaande, maar toe nu toe met beperkt succes. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers kan de ... lees verder »