Nieuwsberichten en updates

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ook de mededelingen voor onze leden.

1 2 3 > »

Driebanden Tellerlikkertoernooi 2020 - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Driebanden Tellerlikkertoernooi 2020

B.C. de Harmonie Organiseert Driebanden Tellerlikkertoernooi 2020 RANKING TOERNOOI MEETELLEND VOOR DE MASTERS NOORD-OOST... lees verder »

Update Coronamaatregelen: Sociëteit De Harmonie blijft dicht! - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Update Coronamaatregelen: Sociëteit De Harmonie blijft dicht!

DEN HAAG - Het kabinet schaaft een aantal aangekondigde coronamaatregelen voor 1 juni bij, blijkt uit de persconferentie van premier Rutte en... lees verder »

Voor liefhebbers van biljarten en/of klaverjassen is er de mogelijkheid deze spelsoorten te beoefenen bij Sociëteit De Harmonie. De Sociëteit... lees verder »

Jeugd en biljart - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Jeugd en biljart