Nieuwsberichten en updates

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ook de mededelingen voor onze leden.

Bestuurslid

Er is een vacature als bestuurslid. Derk Boltjes heeft al weer even geleden aangegeven om gezondheidsredenen zo snel mogelijk te willen stoppen.
De functies van voorzitter, secretaris en penningmeester zijn vervuld. We zijn dus op zoek naar een aanvullend bestuurslid.
Wie er meer van wil weten: neem contact op met één van de bestuursleden

Camera in de biljartzaal - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Camera in de biljartzaal

Huismeester: noodkreet - Sociëteit De Harmonie Winschoten