Biljartvereniging De Harmonie

Biljartvereniging De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljarten heeft vele vormen en soorten. De spelvormen die met name in competitieverband worden gespeeld zijn onder andere libre, bandstoten, driebanden en kader.

Daarnaast zijn er nog vele tientallen andere leuke en toch spannende varianten. Sommige duren heel kort en andere veel langer, enkele zijn moeilijk en andere weer lastig, maar bovenaan staat dat ze allemaal heel enerverend zijn om te doen.

Bij Sociëteit De Harmonie worden verschillende wedstrijden en competities gespeeld. Hier ziet u een overzicht van de activiteiten:

• NK Libre Groot Ereklasse

• NK Libre Klein Extra Kasse

• 3-banden Masters

• Libre Toernooi Oost-Groningen

• Tellerlikker Toernooi
Laddercompetitie 2021- 2022 - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Laddercompetitie 2021- 2022

Het ligt in de bedoeling in september weer te starten met een laddercompetitie voor alle leden die daar belangstelling voor hebben. De laddercompetitie is opgezet ter versteviging van de onderlinge ... lees verder »

De eerstvolgende bestuursvergadering is op 15 november. Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan ook via de website. Klik daarvoor op de volgende l... lees verder »