Biljartvereniging De Harmonie

Biljartvereniging De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljarten heeft vele vormen en soorten. De spelvormen die met name in competitieverband worden gespeeld zijn onder andere libre, bandstoten, driebanden en kader.

Daarnaast zijn er nog vele tientallen andere leuke en toch spannende varianten. Sommige duren heel kort en andere veel langer, enkele zijn moeilijk en andere weer lastig, maar bovenaan staat dat ze allemaal heel enerverend zijn om te doen.

Bij Sociëteit De Harmonie worden verschillende wedstrijden en competities gespeeld. Hier ziet u een overzicht van de activiteiten:

• NK Libre Groot Ereklasse

• NK Libre Klein Extra Kasse

• 3-banden Masters

• Libre Toernooi Oost-Groningen

• Tellerlikker Toernooi
  • Aan de bar Sociëteit De Harmonie Winschoten
  • In de biljartzaal Sociëteit De Harmonie Winschoten
  • Onze biljartzaal Sociëteit De Harmonie Winschoten
Update Coronamaatregelen: Sociëteit De Harmonie blijft dicht! - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Update Coronamaatregelen: Sociëteit De Harmonie blijft dicht!

DEN HAAG - Het kabinet schaaft een aantal aangekondigde coronamaatregelen voor 1 juni bij, blijkt uit de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge. Dit zijn de aangekondigde aangepaste ma... lees verder »

De eerstvolgende bestuursvergadering is op 9 juni 2020. Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan ook via de website. Klik daarvoor op de volgende lin... lees verder »