Biljartvereniging De Harmonie

Biljartvereniging De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljarten heeft vele vormen en soorten. De spelvormen die met name in competitieverband worden gespeeld zijn onder andere libre, bandstoten, driebanden en kader.

Daarnaast zijn er nog vele tientallen andere leuke en toch spannende varianten. Sommige duren heel kort en andere veel langer, enkele zijn moeilijk en andere weer lastig, maar bovenaan staat dat ze allemaal heel enerverend zijn om te doen.

Bij Sociëteit De Harmonie worden verschillende wedstrijden en competities gespeeld. Hier ziet u een overzicht van de activiteiten:

• NK Libre Groot Ereklasse

• NK Libre Klein Extra Kasse

• 3-banden Masters

• Libre Toernooi Oost-Groningen

• Tellerlikker Toernooi
  • Aan de bar Sociëteit De Harmonie Winschoten
  • In de biljartzaal Sociëteit De Harmonie Winschoten
  • Onze biljartzaal Sociëteit De Harmonie Winschoten
Biljartwetenswaardigheden - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljartwetenswaardigheden

Biljart wordt door veel mensen al snel gezien als een leuk kroegspel maar het vereist toch echt wel enige vorm van inzicht en techniek, zeker op topniveau. Er zijn talloze biljartclubs en ook professi... lees verder »