Biljartvereniging De Harmonie

Biljartvereniging De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljarten heeft vele vormen en soorten. De spelvormen die met name in competitieverband worden gespeeld zijn onder andere libre, bandstoten, driebanden en kader.

Daarnaast zijn er nog vele tientallen andere leuke en toch spannende varianten. Sommige duren heel kort en andere veel langer, enkele zijn moeilijk en andere weer lastig, maar bovenaan staat dat ze allemaal heel enerverend zijn om te doen.

De meeste van deze spelletjes zijn de perfecte invulling voor verenigings- en/of clubactiviteiten, zoals open dag, clubavond, feestavond, jongerendag e.d.

Natuurlijk zijn deze biljartspelvormen ook prima geschikt om ter afwisseling in de biljartlessen of bij het recreatief biljarten te gebruiken.

Kortom deze varianten van het biljarten dienen het plezier en hoe meer mensen vreugde beleven aan het biljarten des te leuker het wordt! Veel plezier!

Hieronder kun je de links gebruiken als je meer informatie wilt:
Spelletjesboek
Spelregels beknopt

• Aan de bar Sociëteit De Harmonie Winschoten
  • In de biljartzaal Sociëteit De Harmonie Winschoten
  • Onze biljartzaal Sociëteit De Harmonie Winschoten
Camera in de biljartzaal - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Camera in de biljartzaal

Sinds kort is er achter in de zaal een camera geïnstalleerd. Deze camera wordt uitsluitend gebruikt voor de controle van het aan en uitzetten van de biljarts 5,6,7,8,9 en 10. Er was wat onzekerheid o... lees verder »

Huismeester: noodkreet - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Huismeester: noodkreet

De Sociëteit is al enige tijd op zoek naar een nieuwe huismeester. Die zoektocht is al een tijd gaande, maar toe nu toe met beperkt succes. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers kan de ... lees verder »