Nieuwe website Sociëteit De Harmonie

Nieuwe website Sociëteit De Harmonie

Nieuwe website Sociëteit De Harmonie Sociëteit De Harmonie Winschoten

Een frisse start van het nieuwe jaar. Goed werk heeft tijd nodig. Achter de schermen wordt dagenlang en wellicht wekenlang nog hard gewerkt aan een frisse look en inhoud voor de nieuwe website. Zoals je kunt zien zijn wij ondertussen live gegaan! Wij hebben de nieuwe stijl in de gehele website doorgetrokken. Volgens ons gebruiksvriendelijker, een stuk overzichtelijker en eigenlijk heel logisch.
Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en foto’s. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!
Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Last but not least: De nieuwe Sociëteit De Harmonie website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.
Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat je als bezoeker, jong en ouder, gemakkelijk en snel de weg weet te vinden.
Like ons ook eens op Facebook, dan ben je automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes.
Wij danken Hoogma Webdesign voor de ontwikkeling en de voortdurende prettige samenwerking bij het tot stand brengen van onze nieuwe website.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Kaarten bij Sociëteit De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Kaarten bij Sociëteit De Harmonie

12 augustus 2022 - De kaartclub: Om de donderdagavond klaverjassen wij van 19.00 tot plm. 22.00 in een mooie kaartruimte bij Sociëteit De Harmonie. Deze ruimte zou overigens ook uitermate geschikt zijn voor... lees verder »

Van de bestuurstafel - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Van de bestuurstafel

3 maart 2021 - De bestuursvergadering: Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan ook via de website. Klik daarvoor op de volgende link: Bestuur Kies het gewenste... lees verder »