Nieuwsberichten en updates

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ook de mededelingen voor onze leden.

1 2 > »
Kaarten bij Sociëteit De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Kaarten bij Sociëteit De Harmonie

12 augustus 2022 - De kaartclub: Om de donderdagavond klaverjassen wij van 19.00 tot plm. 22.00 in een mooie kaartruimte bij Sociëteit De Harmonie. Deze ruimte zou... lees verder »

Van de bestuurstafel - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Van de bestuurstafel

3 maart 2021 - De bestuursvergadering: Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan ook via de website. Klik... lees verder »

Driebanden Tellerlikkertoernooi 2020

5 juli 2020 - Uitnodiging open middag op zaterdag 5 november Beste leden van Sociëteit de Harmonie. Het bestuur heet iedereen, dus ook niet leden, op deze... lees verder »

Jeugd en biljart - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Jeugd en biljart

3 januari 2020 - Het is 2 januari 2020. De dag dat één der bestuursleden van Sociëteit De Harmonie het voortouw neemt om de jeugd, al lerend en begeleidend, te... lees verder »

Tellerlikkertoernooi 2019 - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Tellerlikkertoernooi 2019

11 oktober 2019 - Beste biljarters, Het Tellerlikkertoernooi gaat weer van start! Als je meer wilt weten over de data en hoe jij je kunt opgeven, klik dan snel even... lees verder »

Uitnodiging finale driebanden 2de klasse - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Uitnodiging finale driebanden 2de klasse

4 oktober 2019 - Aan deelnemers en arbiters, maar ook toeschouwers zijn van harte welkom. Betreft: Finale driebanden klein 2-de klasse Datum: 2-10-2019, ... lees verder »

Het nieuwe carambole spel 5-Ball - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Het nieuwe carambole spel 5-Ball

22 september 2019 - Het nieuwe 5-Ball spel is ontwikkeld door de KNBB in samenwerking met Saluc. Het doel van dit spel is terug te tellen naar 0. Je begint met een... lees verder »

Winterlessen 2019 - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Winterlessen 2019

30 november 2018 - De Winterlessen Libre zijn op donderdag 28 februari beëindigd. Bert Komdeur en Hein de Vries hebben alles gegeven om hun theoretische en praktische... lees verder »

Biljarttafels voorzien van nieuwe lakens - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljarttafels voorzien van nieuwe lakens

15 augustus 2018 - Na hard werken door de vrijwilligers en het professionele vakwerk van 123 biljarts zien de biljarts er weer als nieuw uit. Nu nog spelen en... lees verder »

25 mei: invoeren nieuwe privacywet (AVG) gaat in - Sociëteit De Harmonie Winschoten

25 mei: invoeren nieuwe privacywet (AVG) gaat in

27 mei 2018 - Beste leden van de Harmonie, Vanaf 25 mei beschermen alle EU-landen uw privacy volgens dezelfde regels. Dan gaat namelijk een nieuwe Europese... lees verder »

1 2 > »
Kaarten bij Sociëteit De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Kaarten bij Sociëteit De Harmonie

12 augustus 2022 - De kaartclub: Om de donderdagavond klaverjassen wij van 19.00 tot plm. 22.00 in een mooie kaartruimte bij Sociëteit De Harmonie. Deze ruimte zou overigens ook uitermate geschikt zijn voor... lees verder »

Van de bestuurstafel - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Van de bestuurstafel

3 maart 2021 - De bestuursvergadering: Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan ook via de website. Klik daarvoor op de volgende link: Bestuur Kies het gewenste... lees verder »