25 mei: invoeren nieuwe privacywet (AVG) gaat in Sociëteit De Harmonie Winschoten

Beste leden van de Harmonie,

Vanaf 25 mei beschermen alle EU-landen uw privacy volgens dezelfde regels. Dan gaat namelijk een nieuwe Europese privacywet in: de “Algemene Verordening Gegevensbescherming”(AVG). Grote kans dat u erover heeft gehoord.

Hoe zorgen wij voor de bescherming van uw persoonsgegevens? Daartoe is er een privacyverklaring opgesteld, die als bijlage bij deze mededeling is gevoegd. Hierin kunt u lezen welke handelingen er worden verricht en wat uw rechten zijn. Het geheel heeft geen invloed op de wijze waarop we met elkaar communiceren. De mededelingen zullen u altijd via BCC worden toegestuurd.

De genoemde bijlage is aan de website van de harmonie toegevoegd. Klik hiervoor op: Privacyverklaring bekijken

Het privacyreglement zal door u moeten worden onderschreven. Zonder tegenbericht ga ik ervan uit dat dit voor u het geval is.
Voor biljart-toernooien waaraan soms ook niet-leden van de harmonie deelnemen, zal aan deze niet-leden een formulier ter tekening worden overlegd waarin wordt uitgelegd hoe de AVG wordt gehanteerd door de Harmonie.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
de secretaris Harry Jansema

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Start klaverjasseizoen 2019 -2020 - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Start klaverjasseizoen 2019 -2020

Dag beste kaartvrienden De klaverjas - zomerstop is bijna voorbij. Op 5 september beginnen we weer met volle moed om elkaar de punten af te snoepen. Hopelijk zien we iedereen weer terug op die avond... lees verder »

Sluiting gedurende de zomermaanden! In de maanden juli en augustus is Sociëteit De Harmonie op zaterdag gesloten! Eveneens is Sociëteit De Harmonie gedurende 14 dagen aaneen gesloten tijdens de vol... lees verder »