Nieuwsberichten en updates

Op deze pagina leest u het laatste nieuws en ook de mededelingen voor onze leden.

« < 1 2 3 > »
Biljarttafels voorzien van nieuwe lakens - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljarttafels voorzien van nieuwe lakens

Na hard werken door de vrijwilligers en het professionele vakwerk van 123 biljarts zien de biljarts er weer als nieuw uit. Nu nog spelen en... lees verder »

25 mei: invoeren nieuwe privacywet (AVG) gaat in - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Beste leden van de Harmonie, Vanaf 25 mei beschermen alle EU-landen uw privacy volgens dezelfde regels. Dan gaat namelijk een nieuwe Europese... lees verder »

Biljartwetenswaardigheden - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Biljartwetenswaardigheden

Biljart wordt door veel mensen al snel gezien als een leuk kroegspel maar het vereist toch echt wel enige vorm van inzicht en techniek, zeker op... lees verder »

Arbiters bij het NK Libre Hoofdklasse bij Sociëteit De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Arbiters bij het NK Libre Hoofdklasse bij Sociëteit De Harmonie

... lees verder »

Spelers NK Libre Hoofdklasse bij Sociëteit De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Spelers NK Libre Hoofdklasse bij Sociëteit De Harmonie

... lees verder »

NK Libre: tijden veranderen....., maar ook weer niet. - Sociëteit De Harmonie Winschoten

NK Libre: tijden veranderen....., maar ook weer niet.

... lees verder »

NK Libre Klein Hoofdklasse in Sociëteit De Harmonie: 7 en 8 april 2018 - Sociëteit De Harmonie Winschoten

NK Libre Klein Hoofdklasse in Sociëteit De Harmonie: 7 en 8 april 2018

Op zaterdag 7 april en zondag 8 april werd in Sociëteit De Harmonie te Winschoten de finale om het kampioenschap van Nederland gespeeld in de... lees verder »