Winterlessen afsluiting

Winterlessen afsluiting - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Op 28 februari brachten de leergierige biljarters onder leiding van Bert Komdeur een voldaan einde aan de acht wekelijkse biljartlessen op donderdagmiddag.
Bert werd tijdens de lessen bijgestaan door Martin en twee keer door de kundige biljarter Hein de Vries. Hein presteerde het zelfs tijdens zijn laatste demonstratiesessie een gigantisch aantal caramboles te maken in één beurt. Later bleek dat slimme Hein twee biljartballen onzichtbaar aan elkaar had bevestigd....

Bert, Hein en Martin bedankt voor jullie inzet om je kennis van het biljarten en je kunde van het hanteren van de keu op ons, de 'leerling-biljarters', over te brengen. We hebben er veel van opgestoken.

Namens de cursisten kan gesteld worden dat deze vorm van kennisoverdracht zeker voor herhaling vatbaar is!

Op de laatste lesdag werden de biljarters door Bert verrast met een aansprekend 7-regelig biljartgebod. Zie het op deze pagina.

Bert reikte vervolgens iedereen de biljartdiploma's uit voor het volgen van de biljartcursus Libre.: Trekstoten; Snijstoten; Doorschietstoten; Amortiseren en Verzamelen. Hij geeft daarmee aan dat ieders tomeloze inzet bijzonder gewaardeerd wordt!

Zelf kwam Bert er ook niet zonder waardering af. Hij werd lovend toegesproken door Folgert Kaman. De gift aan Bert in cadeauverpakking bekrachtigde deze woorden nogmaals.

Een kleine impressie van de laatste lesdag kun je ook in beeld vinden op deze pagina..........

Kaarten bij Sociëteit De Harmonie - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Kaarten bij Sociëteit De Harmonie

De kaartclub: Om de donderdagavond klaverjassen wij van 19.00 tot plm. 22.00 in een mooie kaartruimte bij Sociëteit De Harmonie. Deze ruimte zou overigens ook uitermate geschikt zijn voor bridgeses... lees verder »

Van de bestuurstafel - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Van de bestuurstafel

De eerstvolgende bestuursvergadering is op 17 oktober 2022. Heeft U onderwerpen die om aandacht vragen? Geef die dan door aan Harry Jansema. Dat kan ook via de website. Klik daarvoor op de volgen... lees verder »