Voordelige actie voor iedereen. Sociëteit De Harmonie Winschoten

Voor liefhebbers van biljarten en/of klaverjassen is er de mogelijkheid deze spelsoorten te beoefenen bij Sociëteit De Harmonie.

De Sociëteit heeft voor u een actie in het leven geroepen, waarbij u de mogelijkheid wordt geboden om gratis 3 maanden lang kennis te maken met de biljartsport en ook kunt u in die periode deelnemen aan de klaverjasclub.

Een prachtige gelegenheid om de sfeer bij ons te proeven en af te wegen of het wellicht ook iets voor u is!
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en neem eventueel uw buurman/vrouw, vrienden of kennissen mee.
Het gratis proefkwartaal gaat voor u in bij de eerste aanmelding!
De contactgegevens vindt u door op hier te klikken.

U bent in deze periode géén lidmaatschapsgeld verschuldigd.
Er rust geen enkele financiële verplichting op u tijdens uw actieperiode, behalve dat u de genuttigde consumpties afrekent en een zeer kleine vergoeding voor het biljartlaken (50 cent).
U hoeft geen keu mee te nemen. Wij hebben een voorraad keuen, waaruit u mag lenen.

Natuurlijk zouden wij u heel graag als definitief lid begroeten. Bekijk daarvoor eens onze actiepagina. Daar vindt u gedetailleerde informatie.

Klik hier om meer te weten.

• Voordelige actie voor iedereen. Sociëteit De Harmonie Winschoten

De eerstvolgende bestuursvergadering is op 30 maart 2020. Let op: Er worden weer biljartlessen gegeven! Wil je er meer van weten, klik dan even op winterlessen. Heeft U onderwerpen die om aandacht ... lees verder »

Jeugd en biljart - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Jeugd en biljart