Huismeester: noodkreet

Huismeester: noodkreet Sociëteit De Harmonie Winschoten

De Sociëteit is al enige tijd op zoek naar een nieuwe huismeester. Die zoektocht is al een tijd gaande, maar toe nu toe met beperkt succes. Dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers kan de sociëteit op tijd open, wordt er rond het pand schoongemaakt, wordt er voor de bediening gezorgd, zijn de biljarts warm als u komt, wordt de afwas gedaan en na afloop het gebouw netjes achtergelaten en de deur veilig afgesloten.

Voor een uitgebreider huismeesterschap is een kleine maandvergoeding beschikbaar. Alle bestuursleden kunnen u inzicht geven in de functieomschrijving.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Camera in de biljartzaal - Sociëteit De Harmonie Winschoten

Camera in de biljartzaal

Sinds kort is er achter in de zaal een camera geïnstalleerd. Deze camera wordt uitsluitend gebruikt voor de controle van het aan en uitzetten van de biljarts 5,6,7,8,9 en 10. Er was wat onzekerheid o... lees verder »

Bestuursvergadering